EN
Гаранция

Благодаря ви отново, че избрахте RISEN за ваш закрита детска площадка бизнес партньор. RISEN обещават да използват суровини с висок стандарт, усъвършенствани процеси и да прилагат стриктна система за контрол на качеството, за да сме сигурни, че всеки проект за закрита детска площадка, който сме създали, е безопасен и привлекателен. По-долу е гаранционното обслужване на RISEN.


1. Съдържание на гаранцията:

Структура за игра на закрито

* 3 години върху компоненти, направени от LLDPE (пластмаса) и фибростъкло срещу влошаване, което го прави негоден за игра, като: тунел, седалка за люлка, люлка, пързалки, панел, пластмасова къща, тематичен покрив и др.,

* 3 години върху компоненти, изработени от метал срещу структурна повреда, като галванизирана стоманена тръба, закопчалка, метална опора за игра за стрелба (пистолет, канон и пулверизатор с изключение), целият хардуер от неръждаема стомана (болт, винт, гайка, шайба).

*1 година върху компоненти, изработени от дърво/гъба/PVC, като: платформа, панел и покрив, катерач, стълбище, ограда и всякакви препятствия.

* 1 година за допълнително оборудване, като батут, предпазна мрежа, тръба от пяна, скоби и найлонова връв.

* 6 месеца на топка, гъбени топки за стрелба, водно легло за воден батут, пластмасови играчки в пясъчна яма, мек диван, въздушно легло от кула за катерене на паяк.

Деца Весело обикаляне:

*1 година за електронни и електрически компоненти, като: въздушен вентилатор, въздушен компресор, мотор, скоростна кутия, магнитен клапан и бутони.

*1 година върху рамка, структура, подплата и мек опаковъчен материал.

Бластер за топка:

*1 година за електрически части и пневматични части.

*1 година за стоманени части и метален хардуер, включително: цилиндър, монтаж, стълб, седалка и монтажен хардуер.


2. Обхват на приложение

1) В рамките на 1 година от датата на оборудване за детски площадки на закрито инсталиран, ако възникне проблем поради материал или изработка, RISEN ще предостави безплатни и необходими следпродажбени услуги.

2) Вземете разтоварване и инсталиране според инструкциите на RISEN.

3) Извършете подходяща поддръжка и проверка съгласно инструкциите на RISEN.


3. Клауза за изключение

1) Човешки щети, като умишлено унищожаване и неправилна употреба.

2) Нормално увреждане на външния вид, като нормално износване, избледняване, леко огъване, причинено от свойствата на дървото. Поддръжката на нормални щети трябва да бъде фиксирана от клиента. Като подмяна на предпазна мрежа, фиксиране на крепежни елементи и т.н., RISEN ще предостави технически насоки през целия процес.

3) Инсталиране без спазване на ръководството за инсталиране на RISEN или коригиране на структурата на продукта без разрешение.

4) Прехвърляне на продукти на трети лица.

5) Повреди, причинени от фактори на околната среда, като солена вода, солена пръскачка, нанесен от вятъра пясък или промишлени източници.

6) Щети, причинени от непреодолима сила, като земетресения, наводнения, бури, градушки, мълнии, торнадо, пясъчни бури и др.,


4.Следпродажбено обслужване

RISEN ще предостави допълнителни аксесоари безплатно по време на товарене за всякакви бъдещи нужди, като предпазна мрежа, тръба от пяна, закопчалка и т.н. Без значение какъв е проблемът, ние сме тук, за да се изправим и да го разрешим навреме, за да гарантираме, че няма за какво да се притеснявате.


Моля напуснете
САЩ
съобщение

Горещи категории

Тел / WhatsApp / WeChat:

++86 18257725727

Email:

[имейл защитен]

Добави:

Индустриална зона Yangwan, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Китай

Продукти

Услуги

Последвайте ни
Авторско право © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Блог | Политика за поверителност | Правила и условия
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти