EN
Въведение

RISEN Amusement Equipment Co., Ltd е проектиране, производство и продажби като една компания. Намира се в „Китайска образователна индустриална база за играчки“ --- Уенжоу, където е индустриалният клъстер с удобен транспорт.
 
Нашите основни продукти са оборудване за детски площадки на открито, играчки за игра на закрито, палав замък, фитнес, люлка, люлка, пружинен ездач, гума и т.н., които се използват за училище, детска градина, общност, парк, търговски център и т.н. Имаме ISO14001: 2004, IOS9001, SG, CE, ASTM. Нашите продукти се продават в Европа, Америка, Близкия изток, Австрия, Югоизточна Азия и по целия свят.
 
RISEN има 10 години опит в оборудване за детски площадки, ние спазваме стандарт (EN1176. SII и т.н.) стриктно от проектирането до производството. Според зоната и концепцията на клиента, ние ще предоставим цялостен план за проектиране, ще контролираме качеството, ще организираме бърза доставка, ще дадем указания за инсталиране и следпродажбено обслужване на пациенти. За да ви предоставим обслужване на едно гише. За да спестите вашето време.
 
ВЪЗКРЪСНАЛ винаги ви предоставят квалифицирани продукти, професионални предложения и решения, служат на обществото, създават по-добро бъдеще. Да пораснем заедно.

Видео
Години

Производствен опит

+

Отличен размер на екипа

+

Обслужени клиенти

+

Основен продукт

Семинар
култура

Роден от идеята да донесе повече радостни спомени на децата, Risen стартира. Ние продаваме продукти за оборудване за детски площадки в повече от 50 страни повече от 10 години. Risen също така спечели признанието на много клиенти с висококачествени продукти и надеждно обслужване.
 
В Risen ние приемаме иновативния дизайн и безопасната среда за игра вървят ръка за ръка. За да привлекат вниманието на пазара и да избегнат подобен дизайн, нашите дизайнери създават уникален дизайн, базиран на съществуваща среда, който също се комбинира с множество функции. Нашата способност да изработим перфектната детска площадка, да гарантираме спазването на всички указания за безопасност и да водим клиентите стъпка по стъпка през творческия процес - като същевременно поддържаме проекта навреме и в рамките на бюджета, е нашата мисия и това е основата за нашия успех.
 
Децата са бъдещето, ние обичаме това, което правим, за да доставяме радост на децата, като създаваме оборудване, което насърчава социалното, интелектуалното и физическото израстване. Страстта ни към играта се изразява във всичко, което правим. Поддържането на щастлива и безопасна среда за децата е нашето първоначално намерение и решимост. Целта на Risen е да расте с деца и всички клиенти заедно.


Моля напуснете
САЩ
съобщение

Горещи категории

Тел / WhatsApp / WeChat:

++86 18257725727

Email:

[имейл защитен]

Добави:

Индустриална зона Yangwan, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Китай

Продукти

Услуги

Последвайте ни
Авторско право © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Блог | Политика за поверителност | Правила и условия
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти