EN
Монтаж на вътрешна детска площадка

Монтажът е много важен за проекта за закрита детска площадка, трябва да вземем предвид безопасността, външния вид и живота по време на монтажа. Има две опции за вашата инсталация:

A. Инсталирайте от нашия опитен екип за монтаж в чужбина.

B. Инсталирайте сами по ръчен начин.


За да спестите време, всеки оборудване за детски площадки на закрито са предварително инсталирани с необходимата подготовка преди доставка (пробиване на дупка върху пластмасови компоненти, фиксиране на крепеж към тръба, изрязване на стълб и т.н.) Също така ще предоставим снимки, видео и професионално ръководство. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси по време на инсталацията, нашата 24-часова онлайн услуга е винаги на разположение.

Ние сме тук, за да ви помогнем с инсталирането на вашата закрита детска площадка


Референтно видео


023


Как да инсталирате на закрито Оборудване за детски площадки Сами?

Поставихме етикет на всеки стълб, като A1, A2...B1,B2... и фиксирахме всички крепежни елементи по време на предварителната инсталация.

неопределен 1. Почистете мястото и поставете постелка.

неопределен 2. Инсталирайте основа за всички вертикални стълбове, след което инсталирайте правилния вертикален стълб на нивото на земята според местоположението на стълба. Уверете се, че всички етикети са обърнати в една и съща посока.

неопределен

Местоположение на публикацията

Инсталирайте ръководство

неопределен 3. Монтирайте всички хоризонтални тръби съгласно монтажния чертеж. Тръба в същия цвят означава еднаква дължина. Междувременно инсталирайте компоненти, които трябва да се свързват със стълба чрез закопчалка, като V-образен мост, мрежест мост.

неопределен 4. Инсталирайте друг аксесоар, като палуба, панел, пързалка. Моля, имайте предвид, че инсталирайте такъв аксесоар етаж по етаж.

неопределен 5. Поставете предпазна мрежа и тръба от пяна. Моля, имайте предвид, че горната предпазна мрежа се монтира след завършване на цялата игрална структура.

неопределен 6. Направете снимки/видео за наша справка, екипът за следпродажбено обслужване на RISEN ще провери отново подробностите, за да избегне всякаква неквалифицирана инсталация.

неопределен

неопределен

неопределен


неопределен

неопределен


Над 800 инсталации по целия свят

RISEN е професионалист и отговаря за вашите Център за игра на закрито.

Свържете се с нас за повече указания за инсталиране. 

Ние ще Ви помагаме, докато проектът Ви бъде инсталиран успешно.


Свържете се сега  неопределен


Моля напуснете
САЩ
съобщение

Горещи категории

Тел / WhatsApp / WeChat:

++86 18257725727

Email:

[имейл защитен]

Добави:

Индустриална зона Yangwan, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Китай

Продукти

Услуги

Последвайте ни
Авторско право © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Блог | Политика за поверителност | Правила и условия
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти