EN
Как да започнете бизнес със закрити детски площадки

Закрита детска площадка проектът е индустрия с висока възвръщаемост на инвестициите, най-общо казано, периодът на изплащане е около 6 месеца, годишната възвръщаемост на инвестициите е около 70% -200%, това се превърна в горещ бизнес. След като имате идея за това, как да направите инвестицията проста и лесна? Ако сте нов, ето някои насоки.


1. Проучване на пазара  неопределен

Проучете ситуацията на местното потребление, размера на населението и тенденциите в икономическото развитие, за да определите дали е достойно да създадете бизнес с детски площадки на закрито там.


2. Потвърждение на местоположението  неопределен

Първо, трябва да се вземе предвид възрастовата група на потребителя, вида на оборудване за детски площадки, броя на хората, капацитета и т.н., след това изберете подходящо място въз основа на бюджета. Местоположение с превъзходно географско състояние оказва значително влияние върху инвестицията, така че ние даваме приоритет на препоръчаното място, което е по-високо от 5 м, близо до търговски център, общност и други райони с много хора.


3. Избор на производител  неопределен

Отличният доставчик не само прави персонализиран дизайн, предоставя квалифицирани продукти с международен стандарт, коригира доставката и монтажа, но също така споделя полезен маркетингов опит за вашата местна промоция.


4.Installation  неопределен

Има 3 опции за инсталиране: инсталиране от доставчик или местен изпълнител или сами. Всеки вариант има своите предимства, можете да изберете най-подходящия монтаж според реалната ситуация. Без значение коя опция изберете, ние сме тук, за да ви помогнем до завършване на проекта.


5.Ежедневна работа  неопределен

След отваряне трябва да преминете редовно обучение за персонала, рутинна поддръжка на оборудването за детски площадки и също промоции, като коледни специални дейности, състезания по игри и т.н., за да привлечете повече клиенти.


RISEN е професионален и уверен, за да направи бизнеса ви печеливш
Готови ли сте да отворите своя център за игра на вътрешна детска площадка
Свържете се с нас още сега, за да получите повече информация


Моля напуснете
САЩ
съобщение

Горещи категории

Тел / WhatsApp / WeChat:

++86 18257725727

Email:

[имейл защитен]

Добави:

Индустриална зона Yangwan, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Китай

Продукти

Услуги

Последвайте ни
Авторско право © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Блог | Политика за поверителност | Правила и условия
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти