EN
Защо оборудването за забавление на открито е толкова популярно?
Дата на публикуване: 2020-07-22 00:00:00 Посетете: 75

През последните години оборудването за забавление без захранване постепенно навлезе в зрителното поле на хората и се използва широко в тематични паркове, живописни места, търговски недвижими имоти и други области. Станете нов флюгер в забавленията на открито. Защо паркът без захранване на открито е толкова популярен? В сравнение с традиционното механично оборудване за забавление, какъв е неговият уникален чар? Кои са често срещаните съоръжения за забавление без захранване? Нека да го разгледаме.

f636afc379310a55484923c56fb21caf83261094

Какво е оборудване за забавление без захранване
Най-просто казано, оборудването за забавление без захранване се отнася до забавление, което няма никакви захранващи устройства като електрически, хидравлични или пневматични и се състои от катерене, ходене, пробиване, ходене по стълби, люлеене и други функционални части и конструкции, крепежни елементи и свързващи части. съоръжение.
Очарованието на оборудването за забавление без захранване
Защо са увеселителни съоръжения без захранване so popular? This mainly depends on its own charm.

1. Въз основа на нуждите на децата, дренажният ефект е очевиден

През последните години търсенето на семейни пътувания родител-деца е много силно, а детските съоръжения без захранване са именно играта, насочена към детето, която кара родителите и децата да взаимодействат. Той се застъпва за връщане към природата и освобождаване на детската природа, включително интерактивни забавления родител-дете. Всички тези фактори са ключът към привличането на семейства да пътуват наоколо и да пътуват на дълги разстояния.

2. Широка гама от приложения

С развитието и търсенето на пазара, оборудването за забавление без захранване заема важна позиция в индустрията. В момента домашните съоръжения за без захранване са широко използвани в следните четири сектора: единият е най-традиционният образователен сектор; другата е общности на предприемачи на недвижими имоти и търговски центрове; и третата е общинска администрация (включително общински паркове, площади за отдих и крайречни пейзажни пояси за отдих). И т.н.); Четвъртата е културната туристическа индустрия.

3. Висока ефективност на разходите

Поради широкия си спектър от приложения, в сравнение с десетки милиони или стотици милиони механично захранващо оборудване, инвестицията е сравнително малка и не е ограничена от обекта. Оборудването може да бъде персонализирано според средата на терена. Мащабът на проекта може да бъде голям или малък, а размерът на инвестицията Гъвкав и контролируем. Оборудването за забавление без захранване е първият избор за рентабилно планиране.

8435e5dde71190ef28825ff61becc210fcfa6098

4. Висока степен на екологична интеграция

Незахранваните съоръжения могат да се комбинират гъвкаво, за да се адаптират към проекти от различен мащаб, различни среди и различни типове, и могат да бъдат силно интегрирани с местната културна среда и природния пейзаж, улеснявайки надграждането на продуктите и растежа на бизнеса.

5. Висока безопасност и ниски разходи за поддръжка

Тъй като няма мощност, то е по-добро от друго оборудване за забавление по отношение на безопасност и поддръжка. Всички игрови съоръжения в сектора за забавление без захранване могат да използват защитна земя (като пясък, инжекционна гума, гумени постелки и др.), за да намалят вероятността от нараняване от падане от съоръжението. В сравнение с необходимостта играчите да участват активно в него, увеселителният проект е по-малко вълнуващ и има по-висок коефициент на безопасност. Освен това разходите за поддръжка на оборудването за забавление без захранване са ниски. Като цяло увеселителни паркове без захранване са основно гарантирани за пет години и не изискват годишни национални инспекции. Следователно по-късните разходи за поддръжка и експлоатация са ниски, което е безгрижно и спестяващо труд за инвестиционните оператори.

a8773912b31bb0519524e10fe18d85b24bede097

Всяко увеселително съоръжение без захранване е предназначено да предизвика знанията и креативността на децата за собствените им тела и да подобри способността им за учене, да увеличи щастието при игра и да се забавлява и да се забавлява, докато получавате аеробни упражнения за издръжливост, което е благоприятно за обучение на смели, издръжливи и упорит характер, упражнява скорост, сила, баланс, координация и други качества, постига целта за укрепване на тялото, укрепване на мозъка и подобряване на интелигентността.


Моля напуснете
САЩ
съобщение

Горещи категории

Тел / WhatsApp / WeChat:

++86 18257725727

Email:

[имейл защитен]

Добави:

Индустриална зона Yangwan, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Китай

Продукти

Услуги

Последвайте ни
Авторско право © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Блог | Политика за поверителност | Правила и условия
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти