EN
Кои са най-популярните малки съоръжения за забавление?
Дата на публикуване: 2020-05-14 00:00:00 Посетете: 40

There are many types of amusement equipment in the market. If you want to invest in a small amusement park, what small amusement equipment is worth buying? What are the most popular small amusement equipment at present? Next, I will briefly introduce you to some of the most popular small amusement facilities.

Да попитам най-популярното малко оборудване за забавление - детският палав замък си заслужава. Палавият замък е проектиран според особеностите на децата. Чрез научна триизмерна комбинация се формира ново поколение детски център за дейности, интегриращ забавление, спорт, пъзели и фитнес, поставяйки децата във вълнуваща, безопасна и сигурна среда за забавление. Докато играят, децата могат да култивират независима личност, да упражняват телата си, и ободряват мозъците им. Той има характеристиките на случайност, липса на мотивация, взаимодействие и безопасност. Тъй като не е ограничено от размера на мястото, то е безопасно и добре управлявано и е еднократна инвестиция за ползи през целия живот. Той е предпочитан от инвеститорите. Проектът на палавия замък е персонализиран продукт. Палавият замък може да съдържа много малки проекти, като пързалки, басейни с океански топки, люлки, въртележки и т.н., които могат да бъдат комбинирани и избрани според вашите собствени условия на сайта.

dce239e4d5324ab88497dbe134c0cd05

Залата за батут на закрито е цялостна закрита детска площадка с батут като основно тяло и комбинация от различни проекти за забавление. Той абсорбира предимствата на традиционния проект за палав замък и проект за батут и перфектно ги комбинира в цялостен нов развлекателен проект. Има различни начини за игра, независимо от възрастовата група, модерен артикул от национално забавление и фитнес, който може да се играе на възраст от 3 до 55 години. Ако инвестирате във фитнес зала на батут за първи път или ако бюджетът ви е ограничено, инвестирането в малка фитнес зала на батут също е добър избор. Може да бъде оборудван с някои от най-популярните забивания, лепкава музика, професионални скокове, басейн с гъби и някои от най-новите интерактивни проекти.

EPP строителен парк култивира основно мисленето и креативността на децата. В процеса на игра с EPP градивните елементи децата могат да дадат пълна игра на въображението си и да творят по желание. В процеса на изграждане с градивни елементи, той може също да култивира способността на децата да различават цветовете и способността за физическа координация.

47bbdbc463c44a7b982c47a13b56bdb7

Романтично, топло и шокиращо ли е, когато хиляди океански топки са поставени пред вас? Независимо дали става дума за двойка, родител-дете, семейство или с приятели, Million Ball Pool може да отговори на нуждите от игра на всеки! Пулът Million Ball може гъвкаво да се съпоставя с елементите за игра в него според размера на вашето поле.


Моля напуснете
САЩ
съобщение

Горещи категории

Тел / WhatsApp / WeChat:

++86 18257725727

Email:

[имейл защитен]

Добави:

Индустриална зона Yangwan, Qiaoxia Town, Yongjia, Wenzhou, Китай

Продукти

Услуги

Последвайте ни
Авторско право © 2021 Wenzhou Risen Amusement Equipment Co., Ltd - Блог | Политика за поверителност | Правила и условия
Начало
Продукти
E-Mail
Контакти